Gyakran Ismételt Kérdések


A rendelés menete:

Mivel azt szeretnénk, hogy a számodra legoptimálisabb számítógépet válaszd, minden vásárlást egy díjmentes tanácsadás előz meg. Így elkerülheted azt, hogy csalódás érjen hosszú távon. Amikor megbeszéljük, hogy milyen feladatokat kell majd ellátnia a gépednek, akkor ajánlani fogunk neked több olyan modellt, ami megfelelhet a céljaidra. Ha sikerült dönteni, akkor küldeni fogunk neked egy díjbekérőt, amit bankkártyával vagy banki átutalással tudsz felénk rendezni. Ezt követően gondoskodunk a termék installációjáról, majd szállításáról.

Átvételi lehetőségek:
Foxposta fiókba vagy futár szolgálattal az otthonodba. 

Fizetési lehetőségek:
Bankkártya, Előreutalás, meglévő ügyfeleinknek utánvét. (Kérjük, előreutalás esetén mindenképpen várja meg ügyintéző kollégánk e-mailes visszajelzését, melyben szerepel az utalásos számla. A fizetést csak ezután indítsa el, köszönjük! A folyamatot gyorsíthatja, ha egy utalási bizonylatot válaszként visszaküld számunkra. Ellenkező esetben csak minden hétköznap reggel áll módunkban feldolgozni a beérkezett pénzeket, így tolódhat a kiszállítás is.)

Kapok-e visszaigazolást a rendelésemről?

Igen, kiszállítás esetén kétszer is. Egyszer közvetlenül a rendelés leadása után, miszerint fogadtuk azt. Másodszor pedig a csomag feladása után küldünk egy visszaigazoló e-mailt, benne a fuvarlevélszámmal.

Módosíthatom a megrendelésemet?
Futáros rendelést addig lehet módosítani, míg kollégáink hozzá nem látnak annak feldolgozásához. Rendkívül gyors működésünknek köszönhetően elképzelhető, hogy erre csupán néhány percig van lehetőség. 

Már nem tudom módosítani a rendelésem - Futáros kiszállítás - Mi a teendő?
Ha további tételeket szeretne hozzátenni, adjon le egy plusz megrendelést. Mi minden esetben összevonjuk ezeket, természetesen további fuvarköltség nélkül. Ha a két (vagy több) megrendelés összesen eléri a nettó 50.000 Forintos összeghatárt, automatikusan jár az ingyenes kiszállítás. - Amennyiben termékcserét eszközölne lezárt megrendelésében, írjon egy levelet az info@elws.hu e-mail címre, vagy hívja a +36-82-200-000-es telefonszámot.

Le szeretném mondani a megrendelésem.
Kiszállítás esetén a rendelés lezárásáig tudja törölni vásárlását. Ezután ez csak írásban a info@elws.hu e-mail címen lehetséges. 

Mennyi a szállítási költség?
50.000 Forintos összeghatár alatt:
Kaposvár területén: 500,-Ft
Foxposta fiókba kézbesítés esetén: 1.290,-Ft
Címhelyre kézbesítés: 2.890,-Ft

50.000 Forintos összeghatár felett:
Kaposvár területén: 0,-Ft
Foxposta fiókba kézbesítés esetén: 500,-Ft
Címhelyre kézbesítés: 2.590,-Ft
100.000,-Ft feletti összeg esetén a házhozszállítási és Foxposta díj: 0,-Ft

Mikor érkezik a csomagom?
2-3 munkanap a szállítási idő, de ez a futár cégek pillanatnyi terheltségétől függ. 

Melyik futárszolgálattal küldik a csomagot?

Cégünk futárszolgálati partnere a Foxposta

Honnan tudom, merre jár a megrendelésem?
A csomagkövetéshez látogassa meg https://www.foxpost.hu/csomagatvetel címet. A csomag feladása után kapott e-mailes visszajelzésben található fuvarlevélszámot kell bemásolni a megfelelő helyre és máris minden adat láthatóvá válik.

Nagyobb megrendelésnél van kedvezmény?
Amennyiben egy tételből legalább tíz darabot szeretne vásárolni, kérjük forduljon értékesítő kollégánkhoz. Készséggel állnak rendelkezésére.

Miért használt gépet egy új helyett?

Nem kell vagyonokat költened csupán azért, hogy a géped egy hétig jól nézzen ki, profi vírusirtóval legyen felszerelve, és simán menjen vele a munka és a szórakozás. Ma már minden számítástechnikai eszköz abban a pillanatban „elavultnak” számít, amikor kiemeled dobozából. Nálunk minden felújított számítástechnikai termék prémium márkás alkatrészekből, precízen van összeállítva és szakszerű tesztelésen megy keresztül. Az újként vásárolthoz képest a tőlünk vett, felújított géped többet tudhat, olcsóbban juthatsz hozzá és akár jogtiszta szoftverrel és vírusirtóval is feltelepítjük. Az általunk kínált prémium minőségű világmárkákat gyakorlatilag örökéletűnek tervezik, így az előzetes használat a profi felújítást követően láthatatlan marad.

Garancia

Legtöbb termékünkre 1 év garanciát vállalunk,  amit külön díj ellenében akár 2 évre is meghosszabbíthatsz, ezzel is biztosítva Téged, hogy egy szakmailag a Te igényeidnek megfelelően felkészített, tökéletesen működő felújított informatikai eszköz kerüljön hozzád. Valódi életérzést, valódi értéket szeretnénk teremteni számodra konfigurációnkkal, stabil szerviz hátterünkkel, biztonságos üzletpolitikánkkal. Meghibásodás esetén futárt küldünk hozzád a termékért és elszállítjuk javításra. Amennyiben javítható, a legrövidebb idő alatt igyekszünk ezt visszajuttatni számodra. Ha nem javítható, akkor cseréljük a terméket azonos, vagy jobb műszaki paraméterekkel rendelkező eszközre.

© Minden jog fenntartva! Az oldal üzemeltetője az ELWS Bt. 

Designed with Mobirise web page templates