Társasház nagytakarítás

Nagytakarítási szolgáltatásunkat elsősorban társasházak részére alakítottuk ki, de irodák, intézmények, átadás előtti épületek, ipari parkok számára is kínáljuk. A nagytakarítás az épület egészére kiterjedhet és átfogó, alapos tisztítást jelent minden területen. A napi feladatokon túl az üvegfelületek, szőnyegek, korlátok, lámpatestek, kárpitok, falak, továbbá a vizes helyiségek vízkőmentesítését és a könyvespolcok, könyvek portalanítását végzi el a szolgáltató. A nagytakarítás részeként szolgáltató elvégzi a napi takarítás során nem érintett helyiségek, mint a pince, raktár, folyosó és egyéb helyiségek takarítását is. Különleges igénynek számít a társasházi szellőzőrendszer csőhálózata, valamint a szellőzőmotorok tisztítása. Szerves eredetű szennyeződés eltávolítását a szolgáltató kizárólag külön díj ellenében vállalja, de fenntartja a jogot a munka megtagadására


Miért válassza a nagytakarítás szolgáltatásunkat?


A nagytakarítás szolgáltatásunkat 3 vagy 6 havonta tudják ügyfeleink igénybe venni, és elsősorban azoknak a társasházaknak ajánljuk, akik maguk takarítják társasházukat.


Ha önmaguk takarítják, miért lenne szükség a nagytakarítás szolgáltatásunkra?


Nos, azok a társasházak, akiknek a lakói a saját portájukat rendbe teszik, többnyire nem tudnak időt szánni a köztes emeletek lépcsőinek, az alagsor, a bejárati kapu, az ablakok, korlátok, olajlábazat, fűtés csövek, kapcsolók, villanyóra szekrények, folyosói ajtók és lámpatestek tisztítására. Ez egyrészt abból fakad, hogy senki nem érzi igazán magáénak és túl igazságosnak sem azt, hogy a fenti területeket önként, és persze ingyen elvégezze.


Ha Ön is így érez a saját társasháza kapcsán, Mi elvégezzük azt a részét a munkának, ami valójában közös felelőssége a háznak és nem lehet egy-két lakóra terhelni azok rendbe tételét, különösen nem folyamatosan.


Mennyibe kerül a nagytakarítás szolgáltatásunk?


Jóval kevesebbe, mintha havonta, rendszeresen takarítanánk. Kérjen ajánlatot és tesztelje csapatunkat egy nagytakarításra!


12-24 hónapos szolgáltatási szerződéssel a 1/4 éves vagy 1/2 éves nagytakarítási szolgáltatásunkat nem kell azonnal pénzügyileg teljesítenie, azok költségeit egyenlő részletekben havonta teljesíthetik. Így maximális tisztaságot kapnak úgy, hogy tervezhetőek maradnak a költségeik!