Társasházi huzatfokozók

A társasházak,  a 80's évek elején kezdtek nagy mértékben elterjedni hazánkban, "köszönhetően" a panel programnak. E társasházak szellőztető rendszereik amellett, hogy rendkívül alul tervezettek, az esetek döntő többségében egyáltalán nem működnek, amik pedig üzemelnek (még), rengeteg áramot fogyasztanak, terhelve a lakók pénztárcáját.


A huzatfokozó szélenergiával működik, így kiválthatóak a költséges elektro motorok egy egyszeri beruházás eredményeként. 15 db felett bérleti konstrukciót is fel tudunk kínálni a társasházaknak a terhek ütemezése céljából.


A huzatfokozók auditált mérési jegyzőkönyvvel, ÉME beépítési szakvéleménnyel is rendelkeznek, számos díjat nyertek a magyar piacon. Több 100 felszerelt és üzemelő huzatfokozó van országszerte, legyen az Önök társasháza a következő!


Biztonságos és gazdaságos szellőztetés, szélenergiával működő huzatfokozóval!


Valóban egyenértékű a huzatfokozó a korábban működő elektromos szélturbinával?


Természetesen nem. A huzatfokozóról fontos tudni, hogy nem képes ugyanolyan teljesítményű légszállításra, mint a motorral szerelt társai. Ugyanakkor a nap 24 órájában működnek napszaktól függetlenül, így a 30-50m3/h légcsere teljesítmény - amely nagyjából jellemzi a hagyományos rendszerek teljesítményét - finoman fogalmazva sem indokolt. A huzatfokozó ugyanis a konyhai és a vizesblokk helyiségek levegőjének cseréjét segíti elő. Ezekben a helyiségekben viszonylag kevés időt töltünk naponta, így a szélenergiával működő huzatfokozó optimális huzatot biztosít ezekre a helyiségekre. Természetesen a teljesítmény fokozható beépített elektromotorral, de a 4. emeletes házak esetében ez az opció legtöbbször indokolatlan.

pdf
Használati utasítás a huzatfokozóhoz
Fájl letöltése
pdf
Használati és Teljesítmény nyilatkozat
Fájl letöltése
pdf
Építőipari Műszaki Engedély (ÉME)
Fájl letöltése
pdf
Gyártói termékbemutató katalógus
Fájl letöltése
Lépjen kapcsolatba velünk!