Vásárlási Feltételek

Vásárlói tájékoztató a DigitOnline.hu használt használt PC webáruháztól:


Kedves Ügyfelünk! Mielőtt megkezdi vásárlását a DigitOnline.hu használt PC webáruházban kérem olvassa el vásárlói tájékoztatónkat. Amennyiben bármely esetben további kérdése merülne fel, kérem hívjon bennünket, hogy a kellő tájékoztatást meg tudjuk Önnek adni.

A jelen tájékoztató elolvasása, elengedhetetlen feltétele, hogy Ön a vásárlás feltételeiről tájékozódjon, tájékozódhasson!

  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Garanciális feltételek A digitonline.hu üzemeltetője:


Cégnév: ELWS BT.

Székhely: 7400 Kaposvár, Zárda utca 21/A
Cégjegyzékszám:14-06-308734

Adószám:24702524-2-14  

Ügyfélszolgálati elérhetőségünk (irodánk):
Telefonszám:+36 82 200-020


Ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége:

HÉTFŐ-PÉNTEK 09:00 - 16:00


GARANCIA digitOnline.hu használt PC webáruházban


Használt számítógépeinkre, alkatrészeinkre minden esetben garanciát vállalunk. Ennek során a meghibásodott alkatrészt kicseréljük, vagy hasonló funkcionalitású, azonos paraméterű alkatrészt építünk be. Új eszközeinkre a gyártó által ajánlott feltételeket biztosítjuk Önnek.


Olvassa el a részletes Garanciális feltételeinket!


Az digitOnline.hu használt PC webáruház használatának feltételei 


Termék kiválasztása digitOnline.hu használt PC webáruházban:


A termékek adatlapján található tájékoztató alapján Ön eldöntheti, hogy az adott használt számítógép, használt monitor, használt nyomtató vagy egy új értékesítésű egyéb alkatrész pl. memória érdekli-e Önt.


A rendelés elküldése a digitOnline.hu használt PC webáruházban:


A megrendelő űrlap kitöltése után a kiválasztott termék adatok e-mailben érkeznek be ügyfélszolgálatunkra, melyet ezt követően feldolgozunk azt, és értesítjük Önt a további ügymenetről.


Szállítási információk a digitOnline.hu használt PC webáruházban:

A digitOnline.hu használt PC webáruház kizárólag telephelyén történő átvételt biztosítja, illetve Kaposvár belterületén előre egyeztetett időpontban a házhoz szállítást biztosítja. A szállítási költség 50.000,-Ft alatt 2.500,-Ft, 50.000,-Ft felett díjmentes. Jelenleg a megfelelő időben és formában leadott rendelések esetén lehetőség van a következő munkanapra történő átvételre is irodánkban. Ennek feltétele, hogy a megrendelés a kiszállítás időpontját megelőző munkanap 11:00 óráig megtörténjen, és a kért termékek külső raktáron legyenek. Legkésőbb a megrendelést követő 2. munkanapon történik a termékek leszállítása irodánkba és átadása a megrendelőnek. Az átadás napközben, munkaidőben (9 - 17 óra) között lehetséges, előre egyeztetett időpontban.


Fizetési feltételek, lehetőségek:

A megrendelni kívánt áru(k)ról díjbekérőt állítunk ki, melyet elektronikus úton kap meg megrendelőnk. A díjbekérőnket banki átutalással, vagy bankkártyával tudja rendezni, illetve telephelyünkön készpénzben is befizetheti. A díjbekérő kiegyenlítését követően az eredeti számlán elektronikus úton küldjük el vásárlóinknak. A bolt közelében számos bank automata (ATM) található. A fizetendő összeg mindig az esetleges szállítási költséggel együtt értendő.

További kérdését, észrevételét szívesen vesszük, az elérhetőség menüpontban.


Várjuk megrendelését, és köszönjük, hogy az ELWS BT.-t választotta!