Webáruház karbantartás

Manapság minden valamire való kereskedelmi cégnek kell, hogy legyen saját webáruháza! Egy webáruház bérléssel azonban még nem értük el a célunkat, hiszen egy áruházat fel is kell tölteni a kínálatunkkal, és még ha ez automatikusan működik is a vendornak köszönhetően, az egyediséghez pontos adatlapok, kapcsolódó termékek és még egy sor "apró trükkre" van szükség, hogy egyáltalán a vevőink látómezöjébe kerüljünk.


Csapatunk abban segít, hogy határidőre a szükséges mennyiségű termékekkel feltölti áruházát, kiválasztja és feltölti a legelőnyösebb képeket a termékhez, valamint helyes adatlapokat csatol hozzájuk. Ezek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a vevőink elégedettek legyenek áruházunk szolgáltatásaival. Természetesen időről-időre bizonyos termékek megszűnhetnek, változhat az ára, illetve egyéb feltételek is módosulhatnak, melyekről ha időben tájékoztatjuk vevőinket azáltal, hogy naprakészen tartjuk az adatbázist, akkor számos konfliktus helyzetet kerülhetünk el.


Webáruház karbantartási szolgáltatásunk mellett az úgynevezett social media felület kezelését is vállaljuk akár szezonálisan is.


Szívesen rábízná áruházát szakértő kezekre? Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Telemédia szolgáltatás webáruházaknak